Hør: Lykke Li og Woodkid går sammen om pianoballaden ‘Never Let You Down’

Hør: Lykke Li og Woodkid går sammen om pianoballaden ‘Never Let You Down’

Teen-film med sprudlende soundtracks er ikke noget nyt – både ‘Twilight’-serien og ‘Hunger Games’-filmene havde ved siden af de sædvanlige scores samlet alt godt fra den alternative musikscene til regulære all-star-compilations, der skulle skabe yderligere presseopmærksomhed. Anderledes er det ikke med ‘Divergent’-serien, hvis anden del, ‘Insurgent’, har dansk premiere 23. marts.

I sidste uge kom et bombastisk samarbejde mellem M83 og Haim (som vi kårede til en af ugens bedste sange), og nu er turen kommet til Lykke Li, der har slået sig sammen med Woodkid. Franskmanden blev oprindeligt kendt via nogle ganske ekstravagante musikvideoer, men udgav altså også et ret fint debutalbum tilbage i 2013.

Li og Woodkid er gået sammen om ‘Never Let You Down’, en pianodrevet ballade, der ligesom sin forgænger spiller skuespil med følelserne uden på tøjet.

‘Insurgent’ soundtrack:
1. M83: ‘Holes in the Sky’ feat. Haim
2. Royal Blood: “Blood Hands’
3. Woodkid: ‘Never Let You Down’ feat. Lykke Li
4. Anna Calvi: ‘The Heart of You’
5. Zella Day: ‘Sacrifice’
6. SOHN: ‘Carry Me Home’
7. Imagine Dragons: ‘Warriors’
8. Joseph Trapanese: ‘Convergence Score from Insurgent’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af