Premiere: Hør Kidds første single som Heimdals Sidste Vogter

Premiere: Hør Kidds første single som Heimdals Sidste Vogter

»Det hele er blevet sådan noget hornmusik med prutter og røv. Jeg har selv været en del af det, og det er meget sjovt, men der bliver nødt til at være noget andet i rapverdenen«, siger Nicholas Westwood Kidd i vores nye interview med rapperen, der for kort tid siden annoncerede sit nye alias Heimdals Sidste Vogter, der (i hvert fald for nu) overtager for Kidd-projektet.

Nu er han klar med første single i den nye stil, og Heimdals Sidste Vogter debuterer med singlen ‘Ruller stadig’, hvis lydbillede er skabt af producerduoen Orbit Crew. Stilen har mindre krudt i røven end Kidd-sangene, men produktionen er stadig tung – en banger med monstrøs bas, maniske trommemaskiner og majestætiske horn.

‘Ruller stadig’ kunne for nyligt opleves i en live-version i tv-programmet Jarins Corner, og nummeret stammer fra den kommende ep, ‘Heimdals Port’, der er ude i løbet af foråret.

»Kidd-projektet ligger så fjernt fra, hvordan virkeligheden er, og hvordan man i virkeligheden har det. Mange af de nye numre kunne ikke bliver mere personlige, jeg kunne ikke snakke mere fra hjertet«, siger Nicholas Westwood Kidd.

Læs interview: Kidd om sit musikalske skifte: »Jeg følte, at jeg var i et fængsel«

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af