Taragana Pyjarama klar med ny ep – hør titelnummeret ‘Ariel’

Taragana Pyjarama klar med ny ep – hør titelnummeret ‘Ariel’

Taragana Pyjarama har tidligere primært gjort det i instrumentale, elektroniske klangflader, men nu er den danske producer klar med den nye ep ‘Ariel’, hvor paletten er blevet udvidet med vokaler og et mere umiddelbart udtryk.

»Jeg har været meget fokuseret på vokaler på det seneste, noget, jeg aldrig har været særlig interesseret i tidligere. Især pop- og r’n’b-vokaler med et helt særligt hook«, udtaler Nick Kold Ericksen til The Fader. På ep’ens titelnummer, som du kan høre nedenfor, fornægter de r’n’b-agtige undertoner sig da heller ikke, hvor den drømmende, manipulerede vokal smyger sig over et på én gang opløftende og melankolsk svulmende beat.

Ep’en er ude via True Panther den 4. maj, men allerede i weekenden kan man formentlig høre smagsprøver på ‘Ariel’, når Taragana Pyjarama spiller til Sónar Copenhagen i DR Koncerthuset.

Læs også: Strøm indtager Forbrændingen – Kenton Slash Demon, Taragana Pyjarama gæster

Læs også: De her 12 album skal du høre i marts

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af