Her er ugens 11 fedeste fester

Med Strøm Festival i Kødbyen, kæmpe discofest i Koncerthuset og overdådig Mainstream-party.

Strøm
Strøm rykker ind i Kødbyen

Strøm Festival er klar til at præsentere de første navne til årets plakat, når de inviterer til kick off på Jolene i Kødbyen. I løbet af aftenen gælder det om at lytte godt efter, når der vil bliver sendt et track eller to ud af højtalerne, fra kunstnere der vil komme til at pryde Strøm-plakaten. Bag pulten vil Strøms egne folk stå og trykke på knapperne.

Strøm 2015 Kick Off
Torsdag den 9. april
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Little Boots på Generator
Generator i København og Beat Magazine har slået sig sammen om en række i events i København, Berlin og Barcelona. Til den første omgang i København får hostellet besøg af On Repeat Records, grundlagt af Victoria Hesketh aka Little Boots, der vil fortælle om, hvordan man klarer den i musikindustrien. Om aftenen vil lyset blive dæmpet og musikken skruet i vejret, når Hesketh og hendes pladeselskabskumpaner hopper bag pulten.

#GenXBeat x Little Boots
Torsdag den 9. april
Generator Hostel
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue magasin-release
Ja ja, vi ved godt, at det ikke er en nattefest, men vi vil alligevel lige nævne vores egen reception på fredag, hvor vi fejrer det spritnye, tunge Soundvenue Magazine med Action Bronson på forsiden. Og helt i den famøse rappers ånd finder det sted på Borgerkroen i Indre By. Vi starter kl. 17, hvor der er sleazy hiphop i højtalerne, og vi giver øl den første time, ligesom der er et gratis magasin til de hurtige.

Soundvenue Magazine Release Party
Fredag den 10. april
Borgerkroen
Læs mere om arrangementet på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kulturshot fejrer fødselsdag
Festarrangører behøver ikke nogen særlig anledning for at fyre op under et bal, men når man som KB18’s faste klub Kulturshot fylder to år, er det selvfølgelig på sin plads. Fredag går det ned med cocktails og besøg fra Hamburg i skikkelse af Oliver Schories, svenske SnL, franske Barbès og de lokale acts Umloud, Fremond og Thunö & Juul.

Kulturshots with Oliver Schories
Fredag den 10. april
KB18
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Stor ståhej på Frederiksberg
Med ’Bas under Buen’ er har den trøstesløse parkeringsplads under Bispebuen på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro de seneste år fået lidt tiltrængt shine. Og fredag er der igen mulighed for at feste igennem i de betonrealistiske rammer, der i dagens anledning bliver peppet op med rød løber, smokingklædt personale og champagne på køl, når arrangørgruppen Ståhej inviterer til koncertarrangement. Her kan man opleve tre lovende navne i form af duoen Beats to Blanca, der blander verdensmusikalsk inspiration med groovy beats, Bye Barats soulede synthpop og Rest in Beats vitale hiphop.

Ståhej
Fredag den 10. april
Under Bispebuen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Disco-extravaganza i Koncerthuset
Lørdag står filmfestivalen CPH PIX bag en visning af filmen ’54’ – om den legendariske 70’er-newyorkernatklub Studio 54 – i DRs Koncertsal. Det er dog ikke den eneste grund til at drage mod DR Koncerthuset, for efterfølgende kan man feste videre i samme flamboyante ånd som filmen. I Studie 2, 3 og 4 fyrer Love Hangover-holdet nemlig op for extravaganzaen med taskerne fulde af funklende disco- og housevinyler, leveret af rutinerede feststartere som Jean von Baden, Christian d’Or, Kong, Daniel Savi, Klaus Boss og 2000F & JG.

CPH PIX x Studio 54
Lørdag den 11. april
Koncerthuset
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kinddans i slowmotion
Til den anden udgave af sin klub på Bakken har Apeiron Crew-medlemmet Najaaraq Vestbirk (der solo går under navnet Courtesy) inviteret dj-trioen Sutsche fra Hamburg, der har et særligt trick i ærmet: Som invitation til kinddans i slowmotion spiller de lp’er i ekstra lavt tempo. Opvarmningen tager Vestbirk sig selv af i selskab med Apeiron Crew-kumpanen Mama Snake.

Courtesy præsenterer: Kammerat
Lørdag den 11. april
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Heftige grooves fra hyldet amerikaner
John Roberts er født i USA, men bosat i den elektroniske metropol, Berlin, hvorfra han fremtryller sin komplekse, opfindsomme og heftigt groovende house. Han gjorde første gang opmærksom på sig selv med den roste 2010-debut, ’Glass Eight’, og har siden udgivet yderligere en fuldlængde, begge på det toneangivende label Dial Records.

Culture Box presents: John Roberts
Lørdag den 11. april
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Producertalent giver gallerikoncert
Engelske Jack Latham aka Jam City, der er tilknyttet det spændende elektroniske label Night Slugs, har det seneste år fået stigende opmærksomhed for sit mix af house, techno og sløret synthpop. Fredag kan man opleve ham på V1 Gallery i Kødbyen, hvor man anbefales at komme tidligt, da der ikke er forsalg til arrangementet.

Jam City
Lørdag den 11. april
V1 Gallery
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brasiliansk frontløber tænder for pumperne
Pumpehusets drum’n’bass-fest vender tilbage i ny og forstærket udgave. På aftenens program finder man brasilianske S.P.Y, der med mere end 11 års erfaring fra den engelske undergrundsscene ærer sine sydamerikanske rødder gennem sin musik. Han bliver ledsaget af britiske SP:MC, der vender tilbage til Pumpehuset for første gang siden 2012. Danske Skankiller og Beastie Respond er support, mens Hackstage leverer lysshowet til aftenens festligheder.

Drum’n’bass i Pumpehuset
Lørdag den 11. april
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Queerfest med overdådigt program
Det relativt nye koncept Mainstream arrangerer queerfester i København, og denne weekend åbnes der for første gang op for to scener – og det med et ganske overdådigt program. Jam City, der tidligere på aftenen optræder i V1, giver et dj-set, mens der også er musik fra britiske Larry B, Esben Weile Kjær, Djuna Barnes, Sara Svanholm, Entree og Marc Helt.

Mainstream: Reclain everything
Lørdag den 11. april
Mainstream, Refshalevej
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Her er 16 koncerter du skal opleve i april

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af