Brostep-film med Zac Efron som EDM-dj ser tåkrummende pinlig ud – se trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det måtte jo komme. EDM har nu hærget USA og især college-livet en årrække, så en rags to riches-historie om en håbefuld dj har længe ligget lige til højrebenet. Dén film kommer så nu, og Zac Efron har hovedrollen i ‘We Are Your Friends’, der tager sit navn fra Justice vs. Simians 2008-hit af samme navn.

Eneste problem er, at filmen ser tåkrummende pinlig ud. For det første er der den småbanale historie om dj/producer (Cole Carter), der drømmer om noget større og nægter at spille ‘Drunk in Love’ til små fester, men så bliver opdaget af den garvede James (Wes Bentley), som introducerer ham for det søde liv. I processen bliver han selvfølgelig uvenner med sine barndomsvenner (loyalitet!) plus forelsket i James’ kæreste Sophie, spillet af Emily Ratajkowski, som gjorde sit indtog i spillefilmens verden i David Finchers ‘Gone Girl’.

Læg hertil ‘vi-skal-nok-blive-til-noget-guitaren’, der kommer ind halvvejs i traileren, og det utal af klichéfyldte replikker, som er stykket ind i den tre minutter lange trailer, og du ender med en oplevelse, der kan minde om at få en lagkage i hovedet til en Steve Aoki-koncert. Totalt ligegyldigt.

Okay, det er hårde ord, men tjek selv de her citater:
»If you’re a dj all you need is a laptop, some talent and one track – that track is your ticket to everything«.

»It’s the dj’s job to get the crowd out of their heads and into their bodies«.

»Sounds have soul«.

»Get your head out of that laptop and start listening to what the real world is trying to tell you«.

‘We Are Your Friends’ har premiere til august.

Læs også: Her er ugens 10 fedeste fester

Læs også: Derfor er Zac Efron mere end et vaskebræt: 5 film, du skal se

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af