Her er ugens 13 fedeste fester – med Bitchslap-party, Distortion warm-up og Simons-reunion

Torsdag er Kristi Himmelfartsdag, så der er fuld knald på onsdagen også.

Bitchslap Magazine fejrer spring break i Copenhagen Skatepark
Helligdage opfordrer altid til fester udenfor weekendens trygge rammer, og onsdag er Bitchslap Magazine på banen med en ny udgivelsesfest, denne gang for magasin nummer 23. Dagen før Kristi Himmelfartsdag inviteres der således til spring break-fest i Copenhagen Skatepark, hvor solen forhåbentligt kommer til at vise sig fra sin bedste side, mens et dj-hold af Ras Schack, Klaus Boss, DJ Graded og Lasse Lautrup tager sig af musikken til langt ud på natten. Sædvanen tro man kan også prøve kræfter med Bitchslaps (med egne ord) verdensberømte dansekonkurrence.

Bitchslap Spring Break Party
Onsdag den 13. maj
KBH Volumen
Læs mere om festen på Facebook

Pladevenderparade på Hive
Med video-dj-sets og klubarrangementer har Apropos Live udviklet sig til en af de væsentligste kanaler for håbefulde og etablerede turntablister herhjemme. I aften kommer de morgenhviledagen i hu på Hive med et feststemt line-up. Dansegulvet regeres denne aften af Eloq, netop nu ep-aktuel som en tredjedel af AV AV AV, den evigt aktive pladevender Emil Lange, trap-trioen Nonsens, Dixone (også kendt under aliasset Unkwon og ligeledes en del af AV AV AV) og T.A.I.T, der har en forkærlighed for trap og hiphop.

Apropos Live
Onsdag den 13. maj
Hive
Læs mere om festen på Facebook

MiralkernesTid
Mirakeltid på Bakken

Onsdag er den helt store festdag, så selvfølgelig sker der også ting og sager i Kødbyen. Foråret bliver således budt velkommen med åbne arme på Bakken, hvor en rutineret duo bestående af Djuna Barnes og Esben Weile Kjær vil står for musikken.

Miraklernes tid
Onsdag den 13. maj
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

Midtugefest i klosteret
Skt. Gertruds Kloster i hjertet af København har de sidste par år lagt lokaler til en række flamboyante fester, og denne aften indtager Moist-holdet den historiske location med omfattende elektronisk program. Hovednavn er argentinske Franco Bianco, suppleret med solide lokale nattelivsaktører som Kim Kemi og Brynjolfur.

MOIST
Onsdag den 13. maj
Klosteret
Læs mere om festen på Facebook

Den sorte dør åbner en sidste gang
To år er gået siden Simon og Simon lukkede den sorte dør til St. Strandstræde for sidste gang, men for en aften genopstår natklubben Simons til et sidste hedonistisk bal. Det kommer til at foregå på KB3 i Kødbyen, hvor tre scener vil huse blandt andet Eloq, Lou Van, Rasmus Stabell og selvfølgelig Simon Frank og Simon Lennet til en sidste sang.

Simons Reunion
Onsdag den 13. maj
KB3
Læs mere om festen på Facebook

Philadelphia-rapper med bassen i bund
Som opvarmning til sommerens byfest har Distortion inviteret lidt af en feststarter til byen i skikkelse af Philadelphia-rapperen Spank Rock. Han har opbygget sit internationale ry på en vital kombination af oldschool hiphop, grovhakket electro og Miami bass. Det danske dj- og producerkollektiv Okay Funky dj’er før og efter koncerten.

Distortion warm-up: Spank Rock
Torsdag den 14. maj
Pumpehuset
Læs mere om festen på her

Jolene
Jolene skruer op under gryderne
Something’s cooking, når Asger Nørregård igen rykker torsdagsklubben Cosmic Bombata ind hos Jolene i Kødbyen. Med kumpanerne Daniel Skovlund og Peter Konnerup skruer han op under gryderne med disco, funk, soul og masser af jazzy tunes. Der loves også uventede gæster.

Chefs Night #3
Torsdag den 14. maj
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Techno-pioner på spil i Boxen
Dj, producer, boss for sit eget pladeselskab, og nå ja, så spiller Ben Klock hver måned et maraton-set på den legendariske Berliner-klub Berghain. Det er tydeligvis en af branchens helt tunge drenge, der rykker ind i Boxen for at spille sin genredefinerende techno. Apeiron Crewet spiller i Red Box og Gabriella Vergilova i White Box.

Culture Box presents: Ben Klock
Fredag den 15. maj
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Minimal Berliner-techno på KB18
Det er igen blevet tid til en dosis Kulturshot hos KB18. Denne gang med besøg fra tyske Britta Arnold, der var en af de toneangivende figurer på den nu hedengangne natklub Bar25 i Berlin. I løbet af aftenen vil svenske Kråkan, australske Gemma Van D, Gabriella Vergilov og Rexie Lex også rykke bag pulten.

Kulturshot
Fredag den 15. maj
KB18
Læs mere om festen på Facebook

MateMate
Maté Maté holder fødselsdag på Nørrebro
Sigurdsgade 39 lægger lokaler til Nørrebukki #2, der samtidig er fødselsdagsfest for isteen Maté Matés indtog i Danmark. Gratis entré, gårdfest og et lineup bestående af blandt andre Dixen, Serbern, Slumsystemet og Sara Svanholm.

Nørrebukki #2 / Mate Mate 1 år
Fredag den 15. maj
Sigurdsgade 39
Læs mere om festen på Facebook

Fortovsfest på Vesterbro
Man må krydse fingre for godt vejr, når der for andet år i træk inviteres til Fortovsfest på Enghave Plads. Ud over fortovsfodbold, loppemarked, skatekonkurrence og børneunderholdning byder dagen også på et større line-up af bands, heriblandt De Høje Hæle-sideprojektet Orcas, Budtz og r’n’b-duoen Moses: ”Andreas”.

Fortovsfest
Lørdag den 16. maj
Enghave Plads
Læs mere om festen på Facebook

Carpark
Bispebuen vækkes til live
Med Bas Under Buen har det trøstesløse parkeringsareal under Bispebuen de seneste år fået nyt liv. I forlængelse af det kan man i weekenden komme til Carpark Festival med alt fra vinylloppemarked, stand-up og brætspil til bingo og bordtennis. Musik skal der også til, og på scenen står bland andet rapnavne som Mundo De Carlo og MC Ollie og indie-duoen Palace Winter.

Carpark Festival
Lørdag den 16. maj
Under Bispeengbuen
Læs mere om festen på Facebook

Dub- og dancehallbrag med Flavour
Lørdagsklubben Flavour på Rust får denne weekend besøg af den danske dancehall-gudfar Pharfar, som kommer med saftige rytmer via et dj-set. Er det ikke nok, er DJ Graded og Serbern også skemasat til mainfloor, mens Supa Soca Bass rykker ind i kælderen.

Brooklyn Zoo & Flavour: Pharfar
Lørdag den 16. maj
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Læs også: Youtube-guld: 10 videoer der understreger, at Nick Cave er rockens ultimative badass

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af