iLoveMakonnen lyder lidt for skæv på den nye ‘Super Chef’ – hør den her

Som vi lærte i Noiseys minidokumenter om iLoveMakonnen er Atlanta-rapperen svært glad for svampe, også som en del af den kreative proces. Men måske han alligevel skal passe på med ikke at være alt for påvirket i studiet?

Produceren Gold har netop sluppet tracket ‘Super Chef’ løs på sin Soundcloud, og selv om iLoveMakonnens force er hans døsige rapsang bliver det hele lige sløset nok her. Han burde bruge sin tid på det debutalbum, som altså er annonceret, i stedet for de her mærkelige one-offs.

Én ting kan man dog tage med videre: Golds sublime producersignatur »I love gooooold«, hentet fra Austin Powers.

Læs også: Tre ting vi lærte af Noiseys minidokumentar om iLoveMakonnen

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af