iLoveMakonnen afslører debutalbum – Drake, Rihanna, Diplo gæster

iLoveMakonnens ‘Tuesday’ var nomineret under weekendens Grammy Awards, så selvfølgelig var den unge Atlanta-rapper til stede – også på den røde løber, hvor MTV News fangede ham til en kort snak om hans kommende debutalbum.

I interviewet kunne rapperen afsløre, at albummet er ude til juni eller juli (lige i tide til hans optræden på Roskilde Festival), og at han i øjeblikket arbejder sammen med en bred vifte af navne som Drake, Diplo, Snoop Dogg, Rihanna og Skrillex.

I starten af januar hørte vi den minimalistiske ‘Clean’ fra en kommende ‘Drink More Water 5’-ep, men spørgsmålet er, om iLoveMakonnen ikke fokuserer fuldt ud på debutalbummet, da han til april starter en større turné.

Læs også: Sindssyge stemmer: 10 geniale rappere fra hiphoppens galehus Atlanta

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af