iLoveMakonnen gør klar til ny ep med den minimalistiske ‘Super Clean’ – hør den her

Roskilde Festival-aktuelle iLoveMakonnen er tilbage med et nyt track, da Noisey netop har haft premiere på den minimalistiske ‘Super Clean’, hvor produktionen i den grad læner sig op af sangtitlen. Nummeret stammer fra iLoveMakonnens kommende ep ‘Drink More Water 5’, som er næste led i en kæde af udgivelser, han startede før Drake og hans OVO-selskab samlede ham op. Nærmere information om ep’en, og om den udkommer via OVO eller gratis, vides endnu ikke.

Ved du endnu ikke, hvem iLoveMakonne er, har du ikke fået tjekket alle vores årslister. iLoveMakonnen, hans selvbetitlede ep-mixtape og ‘Tuesday’-samarbejdet Drake var nemlig at finde på lister over årets bedste sange, hiphop-mixtapes, samarbejder og udgivelser generelt. Ja, vi var glade for den unge rap-crooner i 2014, hvis nogen var i tvivl. 

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af