Kanye West undskylder for ‘unøjagtigheder’ omkring Beck: »En der spiller 14 instrumenter respekterer kunsten«

Kanye West undskylder for ‘unøjagtigheder’ omkring Beck: »En der spiller 14 instrumenter respekterer kunsten«

Det er nok de færreste, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med Kanyes stage crashing under dette års Grammy Awards, da Beck skulle modtage prisen for årets album. Noget helt nyt er dog Kanye, der indrømmer, at han har taget fejl – hvilket altså nu er sket i et interview med The Sunday Times.

Han mener godt nok stadig, at Beyoncés selvbetitlede album skulle have vundet prisen, men Kanye indrømmer, at hans efterfølgende kommentarer om Beck ikke var ‘nøjagtige’: »Jeg har det fint med at undskylde for unøjagtigheder. Jeg sender blomster for unøjagtigheder. Jeg snakkede med Becks kone, og jeg tror, at jeg havde en pointe om Beyoncés album, men jeg var unøjagtig omkring konceptet af, at en gentleman, der spiller 14 instrumenter, ikke respekterer kunsten«.

Under interviewet snakkede Yeezy også om sit kommende album ‘SWISH’, og noget kunne tyde på, at ventetiden kommer til at strække sig hen til efteråret, samt at det måske udgives via Apple Music. Og nå ja, Kanye nåede da også lige at sammenligne sig selv med Leonardo da Vinci.

Læs også: Video: Kanye rapper om racisme i ny intens freestyle

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af