Lyt: Disclosure flytter bjerge på nyt nummer fra ‘Caracal’

Lyt: Disclosure flytter bjerge på nyt nummer fra ‘Caracal’

Det begynder for alvor at kunne mærkes, at tiden er ved at være inde for udgivelsen af Disclosures imødesete andet album, ‘Caracal’. Lawrence-brødrene har allerede delt den fremragende single ‘Holding On’ i selskab med jazzsangeren Gregory Porter, og nu er de klar med endnu en forsmag på to’eren: ‘Moving Mountains’ med den London-baserede popsanger Brendan Reilly på vokal.

Som bekendt er det ikke første gang, de to knægtes sprøde electro-eksperimenter kyndigt akkompagneres af silky-smooth croon. I forrige uge afslørede de britiske brødre, at også endnu et samarbejde med Sam Smith er på trapperne i form af ‘Caracal’s andensingle, ‘Omen’. Bag ‘Omen’ finder vi desuden producer Jimmy Napes, der også var medskyldig i det sidste solide hit Smith/Lawrence-konstellationen rystede af sig, ‘Latch’.

‘Caracal’, der kommer til at efterfølge den fænomenale 2013-debut ‘Settle’, lander den 25. september og gæstes desuden af blandt andre Kwabs, Nao og Lion Babe.

Hør ‘Moving Mountains’ via BBC Radio 1 med Annie Mac (fra ca. 1:29:40) HER.

Læs også: Her er halvårets bedste sange, top 10-1

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af