Trailerpark Festival sætter Benal på musikplakaten

Trailerpark Festival sætter Benal på musikplakaten

Over hundrede designere, håndværkere, kunstnere og teknikere er allerede i gang med at omdanne Copenhagen Skatepark til en vaskeægte farvestrålende trailerpark. På torsdag lyder startskuddet nemlig til Trailerpark Festival for niende år i træk.

Da DJ Noize for nyligt måtte aflyse sin optræden, har festivalen i sidste øjeblik hevet et es ud af ærmet i form af den danske hiphop-duo Benal, der i løbet af 2014 imponerede med en dybt original ep-trilogi, senest med trilogiens stærke grand finale, ‘Hvad med nu’. Det er fjerde år i træk, drengene bringer deres elektroniske hiphop-beats og gadepoetiske linjer (leveret over et insisterende stramt flow af frontrapper Benjamin) til festivalen, som de glæder sig til at vende tilbage til, selvom de (med egne ord) »…savner onkel Noize«.

Benal slutter sig til navne som Oh Land, Shura, Den Sorte Skole, Lord Siva, Lust for Youth, Silvana Imam, Karl William, Rangleklods, Av Av Av med flere.

Til de Trailerpark-hungrende skal det tilføjes, at der kun er enkelte endagsbilletter til festivalens tre dage tilbage. Billetterne findes lige HER.

Læs også: Her er de 10 bedste hiphop-mixtapes fra de seneste tre måneder

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af