Drake begraver Meek Mill med en enkelt kommentar – se video

Drake begraver Meek Mill med en enkelt kommentar – se video

Meek Mill har ikke rigtigt givet lyd fra sig i noget tid, mens Drake og Futures fælles-mixtape ‘What a Time to Be Alive’ i øjeblikket går sin sejrsgang med en direkte indtagelse af førstepladsen på den amerikanske albumhitliste.

Mens Drake har skruet ned for diss-tracks og des lige er hans fans dog langt fra færdige med Meek Mill-beefen, og under en koncert til weekendens Landmark Festival i Washington gik crowden til værks med »fuck Meek Mill«-tilråb.

Drake kunne have håndteret det på flere måder. Han kunne have opfordret til at begrave stridsøksen, han kunne have gået ligeså banalt til værks som tilskuerne, men hvad der fulgte var en enkelt sætning, som næsten var mere sigende alt ‘Charged Up’ og ‘Back to Back’ til sammen:

»Don’t worry he’s dead already«.

Læs også: Kommentar: Jeg savner den gamle Drake

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af