Hør Rick Ross’ nye mixtape ’Black Dollar’ – med bl.a. Future, Gucci Mane, The-Dream og Meek Mill

Hør Rick Ross’ nye mixtape ’Black Dollar’ – med bl.a. Future, Gucci Mane, The-Dream og Meek Mill

Rick Ross har lagt sit nye mixtape med titlen ’Black Dollar’ ud til download og streaming. Mixtapet indeholder 17 numre og traditionen tro medvirker en lang række gæster, denne gang Future, The-Dream, Meek Mill, Gucci Mane, Anthony Hamilton, Wale, Whole Slab og August Alsina.

Sidste år udgav Rick Ross to album, ’Mastermind’ og ’Hood Billionaire’, som af vores anmelder blandt andet blev kritiseret for trivielt at gentage gangsterrappens klichéer om narko og penge. Med sangtitler som ’Money Dance’, ’Bill Gates’ og ’Money & Powder’ lader det dog ikke til, at Rick Ross har udskiftet emnerne på ’Black Dollar’.

Giv det et lyt og download eller stream ’Black Dollar’ hos DatPiff HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af