Lyt: Angel Haze smider 13 nye tracks op til fri streaming

Lyt: Angel Haze smider 13 nye tracks op til fri streaming

Angel Haze er ikke just den mest konventionelle type, når det kommer til albumudgivelser. Efter utallige stridigheder med sit pladeselskab lækkede hun sidste år hele sit debutalbum, ‘Dirty Gold’, tre måneder før tid med kommentaren »Undskyld til Island/Republic Records, men fuck jer«.

Denne gang er der skruet ned for dramaet. Angel Haze har frem for pladeselskab tyet til sin Soundcloud-profil, hvor hun netop har uploadet 13 dugfriske skæringer. Hun understreger, at projektet ikke udgør et andet album, men at det derimod blot er et projekt, hun gerne ville dele med sine fans, inden hun smider album nummer to.

De 13 tracks går under titlen ‘Back to the Woods’ og kan primært krediteres Angel Haze aka. Raee’n Roes Wilson samt producer Tk Kayembe, hvilket står i stærk modsætning til ‘Dirty Gold’, der havde en lang række co-writers og producere bag sig. Meget tyder på, at der er tale om en langt mere personlig udgivelse – særligt titlen, der hentyder til Hazes hårde barndom, hvor hun indtil en alder af 17 år var hjemløs og ofte søgte ud i Virginias skove. »Det er det eneste sted i mit liv, jeg nogensinde har følt mig helt tryg. Som om jeg hørte til der« beskrev hun for nyligt i et interview til XXL Mag.

Hør ‘Back to the Woods’ herunder.

Læs også: Se Kwamie Liv og Angel Haze i animeret skudduel

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af