Lyt: Disclosure og Lion Babe smelter sammen på ny, heftig banger

Lyt: Disclosure og Lion Babe smelter sammen på ny, heftig banger

De er ikke nærige med numrene, de gode Lawrence-brødre. Selv om der endnu er to uger til Disclosures andet, stærkt imødesete album, ‘Caracal’, lander, har duoen allerede delt fire solide numre – og i dag kan vi med ‘Hourglass’ tilføje track nummer fem.

Endnu engang gør Disclosure sig udi en gedigen elektronisk house- og r’n’b-hybrid med solidt poppotentiale, og denne gang har de tiltusket sig den sensuelt vrængende vokal tilhørende Jillian Harvey til at smyge sig mellem de fængende beats. Harvey begår sig normalt i den neo-soulede newyorker-duo, Lion Babe, hvor hun sammen med sin medsammensvorne, Lucas Goodman, tidligere på året leverede det uimodståelige Top Track ‘Treat Me Like Fire’. Den umådeligt hårfagre sangerinde lægger desuden skikkelse til nummerets indtagende visuelle side, som kan ses nederst på siden.

‘Caracal’ er ude den 25. september og kommer foruden ‘Hourglass’ også til at indeholde de tidligere offentliggjorte ‘Bang That’, ‘Holding On’ feat. Gregory Porter, ‘Omen’ feat. Sam Smith samt ‘Willing & Able’ feat. Kwabs.

Læs også: Fra Disclosure til Lana Del Rey: Disse 10 album skal du høre i september

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af