Nye billeder: Radiohead er i studiet med stort strygeorkester

Nye billeder: Radiohead er i studiet med stort strygeorkester

Jonny Greenwood har pirret mangen en Radiohead-fans nysgerrighed, siden han i starten af 2014 kunne afsløre, at gruppen snart ville ramme studiet igen. Selvsamme guitarist afslørede i november, at det britiske femkløver var i fuld gang med nye musikeksperimenter.

Nu er der endelig nyt fra Radiohead-lejren igen. Denne gang er nyhederne leveret via komponist Robert Zieglers Twitter-konto og består af tre billeder, der vidner om, at Radiohead knokler løs i studiet. På et af billederne holdes de sågar selskab af et imponerende strygeorkester, hvilket måske kunne være en indikator af en musikalsk retning, gruppen har i sinde at udforske – eller at der er hold i rygterne om, at gruppen går all in på et nyt James Bond-tema.

Ziegler arbejdede med bandet på deres tidligere album ‘The King of Limbs’, der landede i 2011. Desuden figurerer også bandets trofaste producer, Nigel Godrich, på billederne, der kan ses herunder. De tre fotos er siden blevet fjernet fra Twitter, så måske Radiohead gerne ville operere i hemmelighed lidt tid endnu?

Læs også: James Bond: Hvem skal synge temasangen til ‘Spectre’? Her er 10 oplagte kandidater

radiohead-1

radiohead-2

radiohead-3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af