One Direction-afhopper arbejder nu med Frank Oceans hofproducer

One Direction-afhopper arbejder nu med Frank Oceans hofproducer

Indrømmet: Jeg ved ikke forfærdeligt meget om One Direction, men jeg ved, at Zayn (eller Zain, som han i virkeligheden hedder) Malik forlod det ypperligt populære boyband i marts for at fokusere på en solokarriere.

Kort efter skrev han kontrakt med mægtige RCA Records (der også udgiver Mø og Miguel i USA), hvilket også betød en afgang fra Simon Cowells Syco-pladeselskab, men det er jo ikke fordi, at Malik er den første boyband-stjerne, der er gået solo. Det har gennem tiderne resulteret i en broget skare af karrierer – fra Justin Timberlake til Ronan Keating.

Én ting med Maliks solokarriere er dog lidt spændende: Han arbejder tæt sammen med Malay, der både som sangskriver og producer var indeover næsten samtlige sange på Frank Oceans monumentale ‘Channel Orange’.

Malay er endda gået så langt som at kalde Malik er ‘geni’. Vi venter på noget musik, før vi forholder os til mere.

Læs også: Forsangere der gik solo: Syv gode og tre mindre heldige eksempler

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af