Ny festival ved Egeskov Slot – de to første navne er klar på plakaten

Ny festival ved Egeskov Slot – de to første navne er klar på plakaten

En stor del af en festival er omgivelserne, og det må man sige, at den nye Heartland Festival bestemt har styr på. Festivalen finder sted i slotsparken omkring Egeskov på Sydfyn, og det smukke areal skal den 10.-11. juni danne ramme om et fokus på både musik, mad, samtidskunst og live-samtaler.

»Heartland Festival er et helt nyt bud på en festival, der ikke ligner andre af de festivaler, vi kender i Danmark, men som har succes i andre lande, f.eks. England og Holland. At kunne skabe en ny type festival herhjemme og oven i købet at kunne gøre det på et af de smukkeste steder i verden er en drøm, der går i opfyldelse«, siger festivalens direktør og idémand, Ulrik Ørum-Petersen.

På musiksiden er Heartland Festival klar med de to første navne til programmet: To bundsolide bookinger i form af Low og Sun Kil Moon. Lows unikke minimalisme kom senest til syne på albummet ‘Ones and Sixes’, mens den fabelagtige historiefortæller Mark Kozelek aka Sun Kil Moon også i år udgav ‘Universal Themes’.

»Heartland Festival går efter at kunne præsentere et musikprogram baseret på internationale kvalitetsnavne. Navne, der er moderne og banebrydende – og navne, der er anerkendte og tidløse. Vi går efter at præsentere begejstrende og fængende musikalske oplevelser i en fuldstændig fantastisk og særlig ramme. Lyden af Heartland Festival kommer ikke til at være domineret af en specifik genre eller et krav om, at man har radiohits i bagagen«, siger Ulrik Ørum-Petersen.

Festivalen forventer at sælge 6.000 billetter det første år. Det vil både være muligt at medbringe eget telt og campingvogn eller købe telt eller en hotelpakke.

Heartland Festival
Egeskov Slot
10.-11. juni
Billetpris: 995 kr. (partoutbillet), 655 kr. (endagsbillet) – billetter sættes til salg den 30. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af