Teaser: Baby Blood er Lucy Loves mørke alter ego

Teaser: Baby Blood er Lucy Loves mørke alter ego

Lucy Siame er bedst kendt som rapperen Lucy Love, men har i længere tid fiflet med et r’n’b-soloprojekt i det skjulte. Resultatet er Baby Blood, et mørkt alter ego til Lucy Love, der nu ser dagens lys. Her optræder Siame maskeret, og hun står selv for alt omkring musik, produktion og image.

‘Figurine’ er den første single fra en kommende ep, og nummeret er sat til at udkomme 30. november via The Big Oil Recording Company – nedenfor kan du høre en teaser. Forinden kan man den 7. november høre Baby Blood spille sin første koncert på Loppen sammen med tre andre bands: Saint Cava, Smerz og We Are the Way for the Cosmos to Know Itself.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af