Her er ugens 10 fedeste fester

Med Skydeklubben, 'Fresh Dressed Party' og DOX-finale.

Chilensk vidunderknægt giver natligt dobbeltshow
Nicolas Jaar har de seneste år reddet på en bølge af succes, og den chilenske altmuligmand har høstet ros som både dj, soloproducer og som halvdelen af Darkside. Denne torsdag kommer Jaar forbi Store Vega med et show, der kommer rundt om hele hans talent for varm og eksperimenterende house.

Koncerten er nemlig et kombineret live- og dj-set, hvor Jaar med support fra danske DJ Hvad har ansvaret for, at salen på Vesterbro kommer op i det røde felt. Arrangementet er tilmed en nattekoncert, der starter når klokken ringer midnat. Der er få billetter tilbage.

Nicolas Jaar
Torsdag den 12. november
Store Vega
Læs mere om arrangementet på Facebook

Fresh fest på Bremen
Som en del af CPH:DOX kan man torsdag aften i Bremen Teater se dokumentaren ’Fresh Dressed’, der handler om street style 70’ernes Bronx og Harlem, der lagde grunden for hiphoppen. Efter filmen kan man fyre sine bedste electric boogie-moves af til dj-set fra den levende pladevenderlegende Phase 5 og Fergus Murphy.

Fresh Dressed Party
Torsdag den 12. november
Bremen Teater
Læs mere om festen på Facebook

Kulørt rapper fester på Rust
Et af tidens mest skæve nye rapnavne er Post Malone – hvis det overhovedet giver mening at kalde ham rapper. Den 20-årige amerikaner synger nemlig ligeså meget, som han rapper, mens produktionerne er ligeså meget r’n’b som hiphop. Hans Soundvenue Session på Rust har længe været udsolgt, men som et plaster på såret giver han et par numre til efterfesten.

Post Malone afterparty
Fredag den 13. novemver
Rust
Læs mere om festen på Facebook

Original dancehall-stil
Med det tiltagende efterårsvejr in mente kan man hurtigt drømme sig væk til varmere himmelstrøg. Et plaster på såret kan man få fredag aften, hvor Pumpehuset for en aften omdannes til den jamaicanske hovedstad Kingston, når arrangementet Dancehall Madness løber af stablen med et bredt udvalg af genrens danske repræsentanter og masser af dansehold.

Dancehall Madness
Fredag den 13. november
Pumpehuset
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES5538
Fuld boogie-skrue

Et af de faste og mest populære indslag på Jolene er makkerparret JG fra Firehouse Sound og 2000F fra OHOI!, der står bag festcentralen Fyraftensboogie, Sammen dyrker de en fælles kærlighed til boogie, disco, raga, funk, fløde-ballader og andre gode sager, der kan sætte fut i selv den sløveste fest.

Fyraftensboogie
Fredag den 13. november
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

OL i Bodega
Som efterfølger til ‘Kalaha & Karrysild’ inviteres der nu til ‘Bodega Olympics’, hvor der skal dystes i de ædle discipliner Dart, Backgammon, Pool og Bordfodbold. Der er øl på højkant, og så er der selvfølgelig dj’s på plads – det hele går ned på bodegaen Søhesten.

Bodega Olympics
Fredag den 13. november
Søhesten
Læs mere om arrangementet på Facebook

CPH:DOX lukker ned med et brag
Alting har en ende, og i weekenden slutter årets udgave af CPH:DOX. Det sker selvfølgelig med et brag, når dokumentarfilmfestivalen i samarbejde med Vice fyrer op under Final Party på Bakken. Her kan man opleve den engelske hiphop-komet Gaika, der blander vocoder, mørke melodier og moderne protestsang, og som spås en stor fremtid. Support er lokale Yungest, der blander engelsksproget rap med tilbagelænede r’n’b-produktioner og oldschool boom bap-beats.

CPH:DOX Final Party
Lørdag den 14. november
Bakken
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES8627-685x506
Regelbau
Lørdag møder Danmark Sverige i EM-kvalifikationen, og det skal (forhåbentligt) fejres senere på aftenen. I Aarhus sker det på Godsbanens Double Rainbow, hvor en angribertrio fra Regelbau-holdet står klar hele natten.

All Nite Ignite – Regelbau
Lørdag den 14. novemver
Double Rainbow
Læs mere om festen på Facebook

VICTORJONES5470
Fuldt hus på Boxen
Jam the Box er en fast tradition på Culture Box, hvor en lang række danske dj’s spiller parret to og to i hidtil usete konstellationer. Det sker også denne lørdag, hvor hele tyve pladevendere deles om festtjansen i henholdsvis Red Box og Black Box.

Jam the Box
Lørdag den 14. november
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Skydeklubben
Skydeklubben vender denne lørdag tilbage, og det i et hidtil gemt varehus i Den Grå Kødby, der endnu ikke har været brugt til fest (det er altså ikke Warehouse9, som arrangørerne selv pointerer). Anyway: Der er house på programmet, og til den opgave har klubben inviteret Berlin-baserede Re.You ind til varehusrave.

Skydeklubben
Lørdag den 14. november
Den Grå Kødby
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af