Oasis-dokumentar på vej fra holdet bag ‘Amy’

Oasis-dokumentar på vej fra holdet bag ‘Amy’

Holdet bag den populære og roste Amy Winehouse-film ‘Amy’ skal i gang med at lave en dokumentar om endnu et britisk musikklenodie, Oasis. Ligesom ‘Amy’ skal filmen skildre bandets vej til succes, og filmskaberne påstår, at de har fået »hidtil uset« adgang til både bandet og arkivmateriale, så der burde være mulighed for at få et unikt indblik i bandets historie og dynamikken mellem Gallagher-brødrene.

‘Amy’-instruktøren Asif Kapadia vil sammen med producenten James Gay Rees være det ledende producentteam bag filmen, mens Mat Whitecross, der blandt andet har stået bag dokumentaren ‘The Road to Guantanamo’, er sat til at instruere.

Oasis var blandt 90’ernes største rockgrupper, og debuten ‘Definitely Maybe’ blev det hurtigst sælgende debutalbum i britisk musikhistorie. Gnidningerne mellem brødrene i front har dog altid været sprængfarlige, og medlemmerne gik hver til sit i 2009.

Læs også: Interview: Hvem dræbte Amy Winehouse?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af