»I’ma put a gun in ya«: Nye skud i årets beef, Meek Mill vs. Drake?

»I’ma put a gun in ya«: Nye skud i årets beef, Meek Mill vs. Drake?

Da Drake lavede årets ubestridte mic-drop i form af kommentaren »Don’t worry, he’s dead already«, troede de fleste nok, at det ville blive de uigenkaldeligt sidste ord i Drake vs. Meek Mill-beef’en. Men nu lader det til, Mill har i sinde at genfinde sin stridsøkse.

Et ganske kort lydklip fra Meek Mills kommende mixtape, ‘Dreamchasers 4′, landede i går via Mills Snapchat. Selvom Mill ikke nævner nogen navne i klippet, kan der næsten ikke herske tvivl om, hvem der disses i den lille rap-rant:

»When I was saying shit about the rhymes you ain’t wrote / I can’t wait ’til we run in ya / I’ma put a gun in ya«

Ordene passer næsten for godt på Mills lille fallout med Drake, idet hele deres beef som bekendt kom sig af, at Mill klandrede, Drizzy ikke skrev sine egne tekster.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Dreamchasers 4’ lander, og om hvorvidt der er tale om en regulær genoplivning af det, der er gået hen og blevet årets beef. Men det kunne i høj grad tyde på, at Mill mærkede Drakes dødsstød i første omgang.

Se det lille Snapchat-klip herunder, og læs om hele beef’en HER.

Læs også: 2015 a la Drizzy: De 10 sjoveste Drizzy-øjeblikke i memes – rangeret

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af