Rock til NorthSide: Iggy Pop, Deftones og Velvet Volume blandt seks nye tilføjelser

Rock til NorthSide: Iggy Pop, Deftones og Velvet Volume blandt seks nye tilføjelser

NorthSide skruer op for guitaren og sætter nogle sværvægtere på programmet i årets sidste stund. Den legendariske rocksanger og såkaldte ‘godfather of punk’ Iggy Pop kommer nemlig og giver koncert i Ådalen næste sommer, og i rækken af annonceringer følger også den alternative metalgruppe Deftones, indierockerne i Bloc Party, housemusikeren Caribou, de eksperimenterende pophoveder i Yeasayer og den lokale rocktrio Velvet Volume.

Iggy Pop var forsanger i den legendariske og stilskabende protopunkgruppe The Stooges, før han gik solo med de klassiske rockplader ‘The Idiot’ og ‘Lust for Life’, begge fra 1977. Hans seneste soloalbum er ‘Après’ fra 2012, men i 2013 forsøgte han og The Stooges også et comeback med albummet ‘Ready to Die’.

Bloc Party var annonceret til NorthSide 2013, men meldte dengang afbud og holdt derefter pause som band. Siden er de dog vendt tilbage, og til næste år udkommer deres femte album ‘Hymns’.

Caribou fik hele seks stjerner for ‘Our Love’ fra sidste år, og den lovende aarhusianske trio Velvet Volume har netop spillet til P6 Beat Rocker Koncerthuset, hvor de fik stående ovationer.

Læs også: Årets bedste udenlandske album: Top 25-11

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af