Stiv og gavmild: Aphex Twin fulde-udgiver nyt track

»i prolly i shntnde downoied thi coz im drunki m ena uploaded..« lød det fra Aphex Twin-bagmanden, Richard D. James, da han i går slap det nye nummer ‘T17 Phase Out’ via sin Soundcloud-profil. Hvis vores ‘fulde-Aphex Twin’-kundskaber er tilstrækkelige, må det betyde, at den gode James drak sig fuld (aka. ‘drunki’) og slap et spritnyt track.

Det kræver heldigvis ikke altid drunki-ness for James at være gavmild. Siden han sidste år udgav sit stærke comeback-album ‘Syro’, har han uploadet både gammelt og nyt materiale på Soundcloud i stride strømme – blandt andet nye numre under aliasset AFX.

Hør ‘T17 Phase Out’ herunder.

Læs også: Her er årets bedste sange: Top 15-1

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af