Kwamie Liv deler to nye forførende videoer – hør første single fra kommende ep

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ved at være godt halvandet år siden, Kwamie Liv med lovende talent og indtagende ømhed udgav sin debut-ep ‘Lost in the Girl’. Sidenhen har der været fart over 2015 for det danske stjerneskud, der både krydsede vokal med Angel Haze, forførte Roskilde Festival – samt en god bid af familien Danmark på tv med Kim Larsen-coveret ‘Pianomand’.

Nu er det på tide for Kwamie Liv at lukke ep-kapitlet og tage hul på kapitel nummer to. Dette gør hun i dag med to nye musikvideoer til henholdsvis det dragende debuthit ‘Lost in the Girl’ og til den helt nye, smukt sarte single, ‘Perfect Grace’, der er sendt i forvejen for sangerindens kommende ep ‘Fame Bear’.

Begge videoer er instrueret af Kwamie Liv selv, der i dagens anledning sætter ord på projekterne:

»’Lost in the Girl’ er en video, jeg har villet lave længe, det er også min måde at lukke kapitlet for min første ep – måske et sidste kys til et projekt, der har betydet så meget for mig. Selve det visuelle er en fejring af frygtløshed, sårbarhed og i sidste ende styrken af at stå sammen uden at prøve at passe ind i noget bestemt«.

»’Perfect Grace’ er mere intim. Der er noget ved det delikate i one-takes, som jeg elsker. I sidste ende er de to videoer lige så selvstændige, som de er en udskiftelig fortsættelse af hinanden, de er forskellige sider af samme sag«.

Kwamie Livs kommende anden ep lander til marts og vil desuden inkludere ‘Higher’ og Angel Haze-samarbejdet ‘Pleasure This Pain’. Se videoen til ‘Perfect Grace’ i toppen og ‘Lost in the Girl’ herunder.

Læs også: Her er 20 danske album, vi glæder os helt vildt til i 2016

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af