Premiere: Smuglyt til Fallulahs nye album ‘Perfect Tense’

Premiere: Smuglyt til Fallulahs nye album ‘Perfect Tense’

OBS: Streamen var tilgængelig i en begrænset periode og er nu taget ned.


Tilbage i september blev vi serveret den nye single ‘Social Club’, og i denne uge er Fallulah klar med albumefterfølgeren til ‘Escapism’ fra 2013. På fredag lander hendes tredje album ‘Perfect Tense’, men forneden kan du lytte til de 11 numre før tid.

Det nye udspil byder fortsat på Fallulahs karakteristiske popfornemmelser samtidig med, at sangskriveren af og til flirter med en mere bredtfavnende og storladen lyd. Liam Howe (Lana Del Ray, FKA Twigs) har endnu engang bidraget med sine kyndige producerhænder.

Fallulah-turné:
04/3: Musikhuzet, Rønne
10/3: Studenterhuset, Aalborg
11/3: Godset, Kolding
12/3: Voxhall, Aarhus
17/3: Gimle, Roskilde
18/3: Lille Vega, København
19/3: Posten, Odense

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af