Rygtebørsen: Beyoncé-album kommer til april – fællesalbum med Jay Z også ‘på vej’

Rygtebørsen: Beyoncé-album kommer til april – fællesalbum med Jay Z også ‘på vej’

Rygter er rygter, men i disse surprise-udgivelses-tider er det med at gribe alle de små hints, man kan få. Specielt, når det kommer til Beyoncé, som for lidt over to år siden overraskede alt og alle med udgivelsen af sit selvbetitlede album.

Hits Daily Double har før været på banen med sejlivede rygter i deres retmæssigt titulerede klumme Rumor Mill, og nu mener branche-sitet at vide, at Beyoncés næste album lander til april. Kilder er der dog som sædvanlig ingen af, og ifølge klummen er der faktisk endnu mere på vej.

Ifølge Rumor Mill går der rygter om endnu et Beyoncé-album i 2016, nemlig det ‘sagnomspundne’ fællesalbum med Jay Z, som produceren Detail efter sidste års Grammy Awards også fortalte lystigt om.

»Jeg arbejder på et par nye projekter, som jeg ikke har lyst til at sige alt for meget om, og så laver jeg faktisk noget sammen med Jay Z og Beyoncé i år. Når man tænker på Jay og B sammen, så tænker man ‘album’. Så burde man allerede vide det«, udtalte han på den røde løber i februar 2015.

Ja ja, det hele er så rygteagtigt, som det kan blive, men Beyoncés stort anlagte ‘The Formation World Tour’ (der også rammer Danmark) skydes i gang den 27. april i Miami, og så er der også sangerindens stylist, som efter sigende har hørt det nye album og beskrev det som »beyond awesome«.

Vi venter i spænding, men sætter vores penge på, at albummet lander helt ud af det blå. Det virker ligesom til at være reglen mere end undtagelsen i disse dage.

Læs også: Vi rangerer: Beyoncés 15 bedste sange

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af