Heartland Festival sætter nye navne på plakaten – blandt andet Michael Kiwanuka og Editors

Heartland Festival sætter nye navne på plakaten – blandt andet Michael Kiwanuka og Editors

Heartland Festival kan efterhånden præsentere et fristende musikudvalg til sommerens søsætning, og i dag er den fynske nytilkommer klar med en endnu en bred genrevifte af navne fra både ind- og udland. Der er tale om Michael Kiwanuka, Editors, WhoMadeWho og Pierce Brothers, der alle fire slutter sig til årets plakat.

Michael Kiwanuka sendte debutalbummet ‘Home Again’ på gaden i 2012, hvor han samme år leverede en sublim optræden i Store Vega. Året efter blev hans koncert på NorthSide desværre aflyst, og siden har det retroglade soul-talent gået stille med dørene. I dag er han dog endelig på gaden med den spritnye ‘Black Man In A White World’, der er taget fra hans kommende album ‘Love & Hate (27. maj). Hør det nye track forneden.

Soulmanden bliver offentliggjort sammen med de britiske postrockere i Editors, livefavoritterne i WhoMadeWho samt den australske tvillinge-folkduo Pierce Brothers.

Heartland Festival finder sted den 10.-11. juni i Slotsparken ved Egeskov Slot på Sydfyn, og tidligere offentliggjorte navne tæller blandt andre Flaming Lips, Mark Ronson (dj-set), Sun Kil Moon og Low. Festivalen får også fint besøg af legenden Brian Eno, der opfører unik lydkunst for første gang i Danmark.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af