Her er ugens 10 fedeste fester – Cannibal Records på Stengade, Konfetti og Lust For Youth-releasefest

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Konfetti med Emma Acs
Torsdag aften blænder vi endnu en gang op for musikkonceptet Konfetti på Papirøen. Her kan du komme til koncert med psychrock-kraftværket Emma Acs, hvorefter den elektroniske ekvilibrist Brynjolfur fyrer op under et dj-set – og så er det hele gratis.

Konfetti
Torsdag den 31. marts
Papirøen
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Talentfuldt hiphop-kollektiv indtager Stengade
En ny bølge af hiphop ruller stille og roligt ind over Danmark, og helt i front finder man kollektivet Cannibal Records, hvis tre medlemmer alle har vind i sejlene. Hakeem rapper fra gaden på ’Aktivitet’, J-Mix henter inspiration i Los Angeles, mens Icekiid synger over bløde rytmer fra dancehall og afrobeats.

På fredag indtager Cannibal Records Stengade i samlet flok, og med sig har de endnu et dansk rap-talent i form af Artigeardit, der for nyligt udgav den fornemme debut-ep ’Fristelse fordærver’. DJ Maurice holder publikum varme mellem koncerterne.

Cannibal Records
Fredag den 1. april
Spillestedet Stengade

Læs mere om festen på Facebook
Bitchslap5
Ny klub på Bakken
Det er småt med information om den nye klubaften på Bakken, der går i luften fredag. Klubkoncept er det demonstrativt underspillede navn, men gæstelisten bag pulten lover godt. Her finder man model og dj Emma Leth, kulturentreprenøren Esben Weile Kjær, Victor Palsby, Casper Malthe og Mia Poupinel.

Klubkoncept
Fredag den 1. april
Bakken

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Emil Stabil holder sømmet i bund på toptunet tourbus
I samarbejde med DrozDailySteezin fortsætter Emil Stabil sit rim-bombardement af de større danske byer med labelmakkeren Young Bong. I sidste weekend var de forbi Aarhus og København, og nu er næste stop på Hestekræfter-touren Odense og Aalborg.

Fredag rammer de to rappere Blasé Klub, der også byder på dj-gæster som Emil Lange, og lørdag er turen kommet til Platform 4 i Aalborg, hvor de får fint selskab i form af Danni Toma og hans partner-in-crime Noodle. Sidstnævnte fest har også en ordentlig håndfuld dj’s på programmet, hvor arrangørerne også har lovet at trække et par surprise-acts op af hatten.

Hestekræfter
Fredag den 1. april
Blasé Club
Læs mere om festen på Facebook

Lørdag den 2. april
Platform 4, Aalborg
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Krigeriske vinylvendere teamer op med pladebosser
DJ-duoen Wax Warriors vender for anden gang tilbage til en gang pladesjov på Ideal Bar, og som altid er tasken pakket med masser af funky deephouse og sporadiske discoindslag. Denne aften er der dobbelt op på labelchefer fra Canada til Odense, hvor henholdsvis Kris Percy fra Sleazy Beats Recordings og Desos fra Deso Records begge er inviteret som æresgæster.

Skulle du af uransagelige grunde ikke kunne nå forbi på aftenen, bliver musikken også live-streamet via vibefm, hvor WaxWarriors kører deres ugentlige radioshow.

Wax Warriors
Fredag den 1. april
Ideal Bar
Læs mere om festen på Facebook
Bitchslap10
Fransk visit i Kødbyen

Fredag aften er der franske fristelser på menuen på Jolene, når The French Embassy slår dørene op. Ambitionen er at præsentere franske talenter for de danske klubgængere, og premiereudgaven byder på et trekløver bestående af Zaltan, Suleiman Cam & Alex.

The French Embassy x Jolene
Fredag den 1. april
Jolene
Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Synthpoppere fejrer nyt album
Den dansk/svenske synthpop-trio Lust For Youth udsendte for nyligt deres nye album ‘Compassion’. Det skal selvfølgelig fejres, hvilket trekløveret gør lørdag på Sigurdsgade 39. Udover en koncert med aftenens midtpunkt, optræder svenske Orphan Ann og danske Rosen & Spyddet, inden der bliver blændet op for en efterfest, hvor house-makkerparrett Kenton Slash Demon og Victor Palsby regerer bag pulten.

Lust for Youth release-party
Lørdag den 2. april
Sigurdsgade 39

Læs mere om festen på Facebook

Soundvenue-Footwork-2015.05.23_-23
Ryst din røv

Der er hiphop og caribisk kærlighed i luften, når Keep It Real og Bumbaclot krydser klinger lørdag aften på Rust. Facebook-eventen lover dancehall-madness med afstikkere til hiphop og reggae, og rutinerede folk som J.J. Wild, Dunza og Father Mission sørger for, at pulsen bliver holdt oppe hele natten.

Keep it Real HipHop
Lørdag den 2. april
Rust

Læs mere om festen på Facebook

Bitchslap36
Diskofil aften på Godsbanen
Navnet er Diskoaften, så den musikalske menu giver ligesom sig selv til konceptets tredje udgave på Double Rainbow i Aarhus. Denne gang byder programmet på C.K, Den DJ, Manmade Deej, og DJ Amore, der antænder en groovende steppebrand med det bedste fra 70’er.

Diskoaften no. 3 
Lørdag den 2. april
Double Rainbow

Læs mere om festen på Facebook

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tour-de-force techno med berliner-label
Det kommer næppe som en overraskelse, at ugens tungeste rabalder finder sted på Culture Box, når det tyske label Dystobian rykker ind i lokalerne på Kronprinsessegade til en kæberuskende omgang technobank.

Fingernemme Alex.do er kendt for sine dybe sets bestående af alt fra introvert techno, dub og house, og skulle du endnu ikke være fristet, er labelmakkerne Distant Echoes og Felix K også linet op bag pulten i Black Box sammen med et utal af basleverandører i resten af huset.

Dystopian Night
Lørdag den 2. april
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af