Distortion klar med godt nyt til musikplakaten – Waka Flocka Flame blandt dagens navne

‘Hvis Distortion er fucked – er du fucked’ lød det i sidste uge, da Distortion meldte ud, at festivalen var i økonomiske problemer. Selv om opfordringen til at købe årets gadearmbånd stadig bør give genklang i de gadefestglade hjerter, er den ukuelige festtsunami nu allerede tilbage med flere nyheder – denne gang af den lidt mere musikalske slags.

Årets allerede bugnende musikplakat har nemlig fået sig en række nye navne. I sin helhed drejer det sig om: Atlanta-rapperen Waka Flocka Flame, det tyske elektro-wiz Roman Flügel, den britiske Breakin’ Sound-stemplede rapper Gaika, det britiske producertalent og inkarnerede altmuligmusik-nørd Danny L Harle, den danske techno-entusiast Be Svendsen, den ukrainske dj Nastia, den tyske superproducer Superpitcher samt hans elektro-kollega og landsmand Barnt.

Waka Flocka Flame, der desuden burde slippe sit tredje studiealbum ‘Flockaveli 2’ senere på året, samt Flügel og Gaika er annonceret til Distortion Club-programmet – det vil sige, de indtager klubberne, når mørket falder på og gadefesterne så småt rykker indendøre.

Læs også: Distortions gadefester i fare – festivalen skal sælge 10.000 gadearmbånd i 2016

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af