Et år på forsædet med James Corden: Alle Carpool Karaoke-turene – rangeret

Et år på forsædet med James Corden: Alle Carpool Karaoke-turene – rangeret

Indrøm det bare. Du er også lidt en sucker for at opleve kendisserne på slap line. Allerhelst et stenkast eller to uden for deres comfort zone – eller på forsædet i den begejstrede brite James Cordens firhjulede karaoke-cirkus. Corden og hans rullende ‘The Late Late Show’-Carpool Karaoke har kørt i et år, og i den anledning har vi rangeret alle forestillingerne fra værst til bedst – lige fra de mest enerverende divaer til Stevie Wonder med ærmerne fulde af blinde-jokes, en lalleglad Chris Martin i nathue samt Adele, der spytter raplinjer som en real hiphopper. Spænd sikkerhedsselen og læs med.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

14. Mariah Carey

Når alt kommer til alt, er det næsten altid bare lidt underholdende at opleve festoriginalen James Corden lokke sine celebre medpassagerer ud af deres trygge rammer (og ved samme lejlighed få revet sig selv gevaldigt med rundt i manegen). Men skal der rangeres, så lad der rangeres – og så sidder Mariah Carey på en udelt sidsteplads som det utvivlsomt mindst ophidsende karaoke-offer af slagsen.

»I’m not singing today, I was up all night« lyder det hæst fra den solbrilleklædte diva, mens hun sidder søvndyssende stille og overlader hele forsædefesten til James Corden, der ellers med Jimmy Fallon’sk ihærdighed forsøger at lokke lidt liv ud af Carey. Dog byder hun ikke på meget mere end en næsten imponerende mangel på mimik samt lidt halvhjertet kor til Corden, der diva’er igennem på hendes gode, gamle 90’er-hits. At der alt i alt kun var fem minutters skæg og ballade at skrabe sammen, og at dette var de mest lårklaskende minutter, taler egentlig nok lidt for sig selv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

13. Carrie Underwood

Lige lukt efter de solbrillebesatte stjernenykker finder vi Carrie Underwood blandt kendis-køreturenes absolutte bundplaceringer. Corden og Underwood begiver sig ud på landevejene, mens den kristne countrysangerindes hits (inklusiv en kærkommen Wham!-afstikker) brager igennem. Undervejs forsøger de under et halvakavet shoppingstop i en heldyr forretning at countryficere Corden, hvorefter Corden lokker Underwood til noget så topskørt som at holde en tone. Tilsyneladende en lidt for fjollet og grænseoverskridende leg for Underwood, men samtidig et fremragende eksempel på, hvor hul og malplaceret dåselatter kan forekomme. Med mindre der da rent faktisk findes et publikum et sted derude, som griner hæmningsløst og hujende igennem over sådan en hammerskæg leg i virkeligheden. Bevares.

Se flere ‘Carpool Karaoke’-ture på de følgende sider.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

12. Jennifer Hudson

I den langt mere veloplagte ende finder vi skuespillerinde-sangerinde og american idol Jennifer Hudson. Med teatralsk overskud og diva-stilsikker stemme crooner hun igennem for et helt musical-ensemble og overdøver ubesværet sin chaufførs ellers ganske beundringsværdige forsøg. En underholdende køretur, men havde man selv siddet på bagsædet, havde man muligvis set sig tvunget til at bitchslappe the shit out of her før eller siden, hvis hun fortsatte den givne volumen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

11. One Direction

»Seatbelts on, seatbelts on! Does anybody need to wee?« Der er dømt rendyrket, rablende britisk kernefamilie på køretur, når One Direction indtager samtlige sæder i James Cordens bil – med alt det indebærer af fælles-skrålen og hyggeskænderier på bagsædet. Stemningen er ærligt talt ret herlig, idet køreturen får fuld boyband-skrue med både matchende denimskjorter og hjerteknuser-koreografi. En situation, Corden kunne mistænkes for at føle sig så veltilpas i, som enhver anden teenagepige ville.

Køreturen byder desuden på en lille omgang af den famøse ‘kill, fuck, marry’-leg – omend i en lidt mindre underholdende, lidt mindre mundret, men langt mere politisk korrekte udgave: ‘sleep with, marry, go on a cruise with’…

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

10. Iggy Azalea

Når man er vant til at opleve Iggy Azalea iklædt lutter tights og attitude, er det en forfriskende fryd at opleve hende i afslappet tilstand på forsædebasis med James Corden. Der bliver tøsesladret for fuld soya-latte om alt fra brudepiger til pushup-bh’er, mens begge parter swagger igennem på blandt andet ‘Fancy’ og ‘Black Widow’ – Iggy dog en anelse mere bly, hvilket egentlig mest af alt er ganske charmerende. Kedelig kan man i hvert fald hverken klandre hende eller Corden for at være, idet de nyslåede slyngveninder ender med at køre L.A. tynd badet i brudeslør og tyl. Udmærkede roadtrip-outfits, skulle vi hilse og sige.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

9. Jason Derulo

Der lægges ikke fingre imellem, når Jason Derulo og James Corden sludrer om dirtytalk eller sengepartnere, og der holdes ligeledes ingenlunde igen på nogen former for lemmer, når drengene omdanner karaokemobilen og en nærliggende parkeringsplads til et brandvarmt dansegulv. Til trods for at Derulo efter eget udsagn havde tilbragt natten i byen, var han, hans glinsende bling-smykker og ditto Colgate-smil i velsmurt topform. Måske han i virkeligheden bare fortsatte nattens udskejelser – hverken stemning, gejst eller dansetrin kan man i hvert fald ikke sætte en finger på.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

8. Elton John

En stjerne, der – i modsætning til Mariah Carey, omend alligevel ikke på lige fod med Stevie Wonder – kan bære solbriller indendøre og slippe afsted med det, er Elton John. Trods sit halv århundrede i branchen, sin sir-titel og sin gedigne legendestatus, er der ikke mange forfinede fornemmelser, der holder den gode Elton John fra at fyre en helhjertet rullende karaoke af – iklædt alt fra fjerboaer til løvemanker – mens han gør sig i alskens elskværdige hitballader, veloplagte anekdoter og yndefulde små koreografier.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

7. Sia

Er der noget, som stensikkert pirrer singalong-musklen, må det være Sia-hits. Uanset hvilket hit – ‘Chandelier’, ‘Diamonds’, ‘Elastic Heart’, ‘Titanium’ eller jeg skal komme efter dig. De er som skabt til fælles-skrål. Derfor gør de sig også helt ualmindeligt godt over bilanlægget hos James Corden, som ligeledes skriger med så godt, han har lært – hvilket dog ikke er helt lige så imponerende klokkerent som Sia, men mindre kan nu også gøre det.

Iklædt sin anonymiserende paryk, en kæmpemæssig sløjfe og et stort smil hygger den australske hitsmed igennem på forsædet, hvor hun deler et par ærlige tanker om både sin dystre fortid, aliens og besynderlige hænder. Hendes top-quirky kommentarer, hendes sporadiske latterudbrud, der lyder som om, de kommer helt nede fra mellemgulvet, samt det faktum, at hun kalder sin paryk for et ‘head-hug’ tegner et farvestrålende billede af, hvor helt igennem pragtfuld en småtosset kunstner, hun er. På alle måder et ret herligt motiv.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

6. Jennifer Lopez

Late Late-mobilen oser af tøse-sladder, sexede dansetrin og latina-attitude, når J-Lo og J-Co hygger igennem. Jennifer Lopez er tilsyneladende altid med på den værste (men hun har naturligvis også alle dage stadig været ‘Jenny from the block’, forstås), når hun snakker om numse-forsikringer og frierier, synger intenst igennem på spansk og lærer Corden, hvordan han med sexede blikke og æggende bevægelser bedst tager sig ud i en musikvideosituation. Bedst bliver de nu nok, idet Corden stjæler J-Lo’s telefon, går lidt amok over telefonbog-VIP-listen og sender en frisk sms til Leonardo DiCaprio (eller ‘baby’, om man vil).

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

5. Stevie Wonder

Der bliver hverken skortet på de swingende storhits, god stemning eller politisk ukorrekte blinde-jokes, når Stevie Wonder indtager forsædet i karaoke-dytten. Først insisterer den ukuelige Motown-legende på selv at køre bilen, dernæst på at foretage en hel masse Facetime-opkald, og sidst, men ikke mindst, på at starte et band ved navn ‘The Wondercats’ med sin chauffør – altimens han er lige så rablende, lalleglad og flabet, som han er skingrende blind.

Det klæder formatet, at Corden udsættes for både modspil og uventede jokes fra Wonders side, og det er intet mindre end herligt at opleve Wonder på slap line: Lutter god stemning, vanvittige påfund og en seriøs emsighed omkring sin elskede mundharmonika.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

4. Rod Stewart (feat. gæstepassager ASAP Rocky)

Der er dømt kvalitetsmanke, nitteskjorte og røverhistorier, når Rod Stewart indtager det karaoke-ramte forsæde hos Corden. Køreturen akkompagneres af Stewart-hits og beretninger om de gode, gamle dage, hvor den britiske rockløve tilbragte en god portion tid »drinking and shagging«. Når nu denne køretur møver sig ind i den eftertragtede top fire, skyldes det dog ikke kun Stewarts fimsede version af lummer-hittet ‘Do Ya Think I’m Sexy?’, men derimod først og fremmest det pragtfulde øjeblik, hvor ASAP Rocky pludselig dukker op på bagsædet.

Til tonerne af ASAP-hittet ‘Everyday’, der tager det gamle Rod Stewart-gæstede Python Lee Jackson-nummer ‘In a Broken Dream’ under kærlig hiphop-behandling, dukker den glade rapper op og leverer sine linjer med et smørret smil, et tåget glimt i øjet og en fuldkommen uvurderlig, lalleglad indlevelse. Long live ASAP – og The Rod for den sags skyld.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

3. Chris Martin

Der er noget lykkeligt naivt og hundehvalpe-herligt over Coldplays Chris Martin. Ukueligt glad i låget sætter den gode jubel-troubador sig på forsædet og leverer Coldplay-hits, som var der intet i morgen og som var alting yellow. Uanset om man knuselsker eller kamphader manden, er der ikke meget andet for end at nyde køreturen, der er fuld af god stemning, selvironi, sjove samtaler og stikpiller – og fuldkommen rablende svinkeærinder. Spoiler alert: Turen indebærer både nathuer og en tandemcykel. Og det er skidesødt.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

2. Justin Bieber

Da Justin Bieber første gang satte sig i selen hos Corden, havde han kun lige taget sit første skridt fra teenage-idol til granvoksen popstjerne med Jack Ü-tracket ”What Do Ü Mean’. Der blev med andre ord stadig synkron-kimset på stribe, når Bieber – som vi bedst kendte ham som en overhypet popbastard – røg i æteren. Derfor var det overmåde forfriskende at opleve en helt afslappet, frisk, selvironisk og sympatisk Justin Bieber på forsædet hos James Corden.

Makkerparret gentog sågar deres carpool-succes af flere omgange, så der i alt er tre køreture at følge med i, hvor stemningen undervejs kun bliver bedre og bromancen stærkere. Et par skønne indblik i Biebers renæssance-år, hvor selv de mest anti-beliebende seere måtte medgive, at det notorisk forkælede møgunge faktisk var blevet ret så likeable. Desuden skal man være lavet af sten for ikke trække på smilebåndet over klipningen mellem Biebers professorterning-tricks og slyngvennernes løsslupne klubfest.

Se Bieber-carpool volume 2 HER og den smokingklædte Grammy-køretur HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

1. Adele

Hendes stemme er imponerende stor og ualmindeligt smuk, hun er yndefuld som få, og hun har begået nogle af de mest hjerteskærende kærlighedsballader nogensinde. Nå ja, og så griner hun som en skinger havnearbejder, er lige så hudløst ærlig og upassende som festens fulde grandtante og mere hamrende humoristisk og indtagende end de fleste late show-værter fra flimmeren. På ærke-arbejder-britisk sludrer Adele sig gennem Londons regnfulde gader med James Corden, og stemningen er så løssluppen, gakket og varm, at man næsten ikke kan gøre andet end at ønske sig med ind på bagsædet.

Hyggen i sig selv er stærk nok til at tiltuske sig eftertragtet høj plads på listen. Men hele forestillingen toppes med to eminente covernumre: En helhjertet girlpower-gedigen version af Spice Girls’ ‘Wannabe’ og en uventet solid rap-rant i form af Nicki Minajs vers på Kanye West-nummeret ‘Monster’. Attituden, koreografien, indlevelsen, grimasserne – og ikke mindst de overraskende dygtigt leverede linjer – sikrer Adele en klar førsteplads og en uovervindelig shotgun i vores carpool-hjerter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af