Ny video: Se en forstyrrende Beyoncé i forlænget teaser til HBO-projektet ‘Lemonade’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I lørdags kunne vi fortælle, hvordan Beyoncé havde delt en lettere mystisk teaser til ‘Lemonade’ – et kommende projekt på HBO som vi fortsat ved frustrerende lidt om. I går aftes fik vi serveret en længere forsmag – dog endnu uden nogen større forløsning om, hvad vi konkret har med at gøre.

Den nye teaser varer nu cirka et minut, og kan ses foroven.

Ligesom den første kortfattede video er omdrejningspunktet fortsat protagonisten Beyoncés cornrows-prydede hoved, mens vi denne gang bliver udsat for forskellige dramatiske cut-aways, hvor Bey hvisker forskellige hjemsøgende ord henover den næsten horror-stilistiske trailer.

Rygtebørsen har allerede spået det nye album til at lande i denne måned. Det mystiske projekt bliver fra HBOs side kaldt et ‘world premiere event‘ og har premiere nu på lørdag den 23. april forud for startskuddet til Beyoncés verdensturné, der til sommer også bringer hende forbi Parken den 24. juli.

Læs også: Beyoncé taler ud om bl.a. feminisme og ‘Formation’ i nyt interview med Elle

 

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af