Roskilde Festival: Se dagsplanen for årets program

Roskilde Festival: Se dagsplanen for årets program

105 nye navne er i dag føjet til Roskilde-programmet, som nu består af 179 artister – en håndfuld slutter sig som sædvanlig til lineuppet lidt senere.

Sammen med alle de herlige navne har Roskilde Festival også offentliggjort en dagsplan, så man kan få overblik over, hvilke navne der spiller på de fire hoveddage onsdag-lørdag den 29. juni-2. juli.

Den endelige spilleplan må man som sædvanlig vente lidt på, mens dagsplanen for de mindre navne på Rising-, Countdown- og Street-scenen den 26.-28-juni heller ikke er annonceret endnu.

Oversigt: Her er alle vores anmeldelser fra Roskilde Festival

Se planen på plakaten forneden

To hurtige tanker om dagsinddelingen:

1. Fredag er den bedste dag
Fredagsprogrammet er vanvittig godt. Neil Young, James Blake, Tame Impala og M83 til at starte med, og hertil ca. halvdelen af festivalens (forrygende) hiphop-lineup i form af Skepta, Young Thug, Future, Sivas, Stormzy og Anderson .Paak. Forvent at få meget travlt. Og at endagsbilletter til fredag kommer til at ryge hurtigt.

 2. Der er kamp om lukketjansen lørdag
Sidste år var det ret åbenlyst, at Paul McCartney skulle servere den store aftenkoncert på festivalens sidste dag, mens Suspekt endte med at stå for nattefesten – dog for en plads, der ikke længere var helt fuld, da klokken slog halv to til koncertstart.

I år kommer , LCD Soundsystem og New Order til at kæmpe om de gode tider på Orange lørdag, mens også The Last Shadow Puppets, Dizzy Mizz Lizzy og The Minds of 99 (der dog nok får Arena i år) står klar i det puslespil det er at sammensætte den perfekte afslutning.

Skærmbillede 2016-04-05 kl. 15.56.22


Læs også:
Q&A med Roskilde Festivals programchef om det fulde program: »Mø er klar til at indtage Orange som hovednavn«

Læs også: Roskilde Festival afslører det fulde program – 105 nye navne på plakaten

Læs også: Roskilde-talenter: Her er vores 11 favoritter i opvarmningsdagene

Læs også: Stripklub-kongen: Syv grunde til, at Future er Roskildes vigtigste hiphop-booking

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af