Se Anderson .Paak og Schoolboy Q skabe sommerstemning hos Jimmy Kimmel med ‘Am I Wrong’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anderson .Paaks tv-debut hos Stephen Colberts ‘The Late Show’ markerede sig som en af halvårets allerbedste musikoptrædener, og forleden aften var det så Jimmy Kimmels tur til at lægge studie til sangerens spraglede, genreløse succesformel.

.Paak velsignede nemlig showet med en energisk levering af ‘Malibu’-nummeret ‘Am I Wrong’ sammen med Schoolboy Q. Både nummerets liflige og 80-er-groovy blanding af funk, soul og hiphop samt .Paaks overskudsagtige betjening af både mikrofon og trommesæt (inklusiv afsluttende trommesolo) skabte lutter gode vibes og en bekymringsløs sommerstemning i studiet.

Vi glæder os naturligvis overmåde meget til at se Anderson .Paak på Roskilde til sommer.

Læs også: Kommentar: Roskilde har det bedste hiphop-program i mands minde – på trods af to stinkere i toppen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af