Kanye siger, han tager på turné i september – undskylder til Wiz Khalifa

Kanye siger, han tager på turné i september – undskylder til Wiz Khalifa

Kanye har aldrig været bleg for at ramme landevejen, og nu lader det til, at en turné i kølvandet på ‘The Life of Pablo’ er på vej.

Radioprogrammet ‘The Steve Harvey Morning Show’ havde i dag Kanye i røret, hvor rapperen løftede sløret for, at en turné er (umiddelbart) programsat til september.

»Vi tager ud i september, tror jeg, lige nu arbejder vi bare på nogle af ideerne«, siger Kanye. Så ja, september er altså ikke endegyldigt bekræftet, men skibet er sat i søen. Lad os håbe, at en eventuel dansk koncert ikke bliver aflyst ligesom i 2014.

I interviewet taler Kanye også om Taylor Swift, ‘Ultralight Beam’ og det famøse Twitter-rant i januar, hvor han blandt andet bragte Wiz Khalifa og Amber Roses barn ind i billedet. I den sammenhæng kommer Kanye med en længere forklaring og undskyldning, der tager udgangspunkt i hans kærlighed til Kim Kardashian – lyt med fra 11:45. Hele klippet kan høres forneden.

Læs også: Yeethoven: Hør Kanye West og Beethoven i skøn klassisk forening

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af