Soundvenue præsenterer Blaue Blume live til ny omgang Konfetti på Papirøen

Soundvenue præsenterer Blaue Blume live til ny omgang Konfetti på Papirøen

Så er det tid til en ny omgang Konfetti. Hver måned præsenterer Soundvenue og Lenovo koncerter på Papirøen, som du kan nyde ganske gratis i kombi med mad fra Copenhagen Street Foods mange foodtrucks og stader.

Næste udgave løber af stablen den 23. juni, og denne gang er der storladen artrock på programmet med Blaue Blume.

Vi faldt for den danske kvartet i starten af 2013, hvor de debuterede med den ambitiøse og yderst flyvefærdige single ‘New Years Eve’, og lige siden har det været en fornøjelse af opleve gruppens succes. Først med ep’en ‘Beau & Lorette’ i 2014 og sidste år med det formfuldendte debutalbum ‘Syzygy’, hvor bandets drømmende artrock og Jonas Smiths teatralske vokaludfoldelser ramte en midlertidig tinde – vi placerede desuden albummet på en syvendeplads, da vi ved årsskiftet kårede årets bedste danske album.

Få en forsmag på Blaue Blumes fornemme live-form i videoen forneden.

Konfetti præsenteres i tæt samarbejde med Lenovo.

Konfetti feat. Blaue Blume
Papirøen, København
Torsdag den 23. juni
Fri entré
Tilmeld dig på Facebook HER

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af