Soundvenue præsenterer M.I.L.K. og Gents live til ny omgang Konfetti på Papirøen

Soundvenue præsenterer M.I.L.K. og Gents live til ny omgang Konfetti på Papirøen
Emil Wilk fra M.I.L.K. (Foto: Jason Idris / Soundvenue)

Så er det tid til en ny omgang Konfetti. Hver måned præsenterer Soundvenue og Lenovo koncerter på Papirøen, som du kan nyde ganske gratis i kombi med mad fra Copenhagen Street Foods mange foodtrucks og stader.

Næste udgave løber af stablen den 26. maj, og denne gang er der pop på programmet med koncerter fra M.I.L.K. og Gents.

Emil Wilk står i front for det sommervarme kollektiv M.I.L.K., der indtil videre har henrykt med de to singler ‘If We Want To’ og ‘Everything You Know’, der blander funk, soul og pop til en caribisk vuggende cocktail, der er det perfekte soundtrack til solens stråler. Gruppen gjorde senest god figur på Spot Festival, hvor man næsten kunne mærke sandet mellem tæerne. Og hvem elsker ikke en live-saxofon?

Fra stranden til 80’erne, for sanger Niels Fejrskov Juhl og producer Theis Vesterløkke har som Gents tæt på perfektioneret et opdateret bud på fortidens romantiske electropop, hvor melodisk hengivenhed, tung patos og kandiserede synths går hånd i hånd med Juhls følte croon. Kom og hør perlerne fra sidste års debut-ep ‘Embrace the Future’ – måske der også sniger sig et par nye numre ind i setlisten?

Konfetti præsenteres i tæt samarbejde med Lenovo.

Konfetti feat. M.I.L.K. og Gents
Papirøen, København
Torsdag den 26. maj, kl. 19-23
Fri entré
Tilmeld dig på Facebook HER

Gents. Foto: Jason Idris / Soundvenue
Gents. Foto: Jason Idris / Soundvenue
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af