Premiere: Hør Saveus’ første single siden P3 Guld – den bombastiske ‘Everchanging’

Premiere: Hør Saveus’ første single siden P3 Guld – den bombastiske ‘Everchanging’
Foto: Daniel Hjort

Det er nu otte måneder siden, Martin Hedegaard overraskede familien Danmark med sin optræden til P3 Guld. Sangen hed ‘Levitate Me’ under det nye alias Saveus, men siden da har den tidligere X-Factor-vinder været nogenlunde i hi udover en håndfuld koncerter.

Nu er Saveus dog klar med den første single siden P3 Guld, og ‘Everchanging’ er et bombastisk stykke popmusik med ambitiøse vingefang, storladent gospelkor og en eksplosion af et omkvæd. Et fyldigt lydbillede med en stærk elektronisik puls, der vil det hele på én gang, men drives af klaveret.

Teksten har hentet inspiration fra det buddhistiske udtryk for uvidenhed, Avidya, og handler ifølge Hedegaard om forandringer: »’Everchanging’ handler om, at vi ikke må være blinde overfor, at vi selv forandrer os, at andre mennesker forandrer sig, og at verden er i konstant forandring. Måden vi mennesker vælger at tackle vores evigt forandrende liv, viser hvem vi virkelig er«.

‘Everchanging’ var på setlisten, da Saveus for halvanden måned siden spillede på Spot Festival, og er det helt sikker også, når Roskilde Festival, Wonderfestiwall, Smukfest og en danmarksturné i november og december følger trop.

Nummeret stammer fra Saveus’ kommende debut-ep, der udkommer i efteråret 2016.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af