‘Cold Water’-bølgen skyller ind: Hør Major Lazer, Justin Bieber og Møs nye single i fuld version

‘Cold Water’-bølgen skyller ind: Hør Major Lazer, Justin Bieber og Møs nye single i fuld version

Forleden florerede en lille radio-teaser-version af ‘Cold Water’ i tvivlsom kvalitet online, men nu er det spritnye samarbejde mellem Major Lazer, Justin Bieber og endelig landet i fuldt flor og en kvalitet, der gør den klar til weekendens soundtrack.

Diplo
har tidligere arbejdet sammen med både Bieber og Mø hver for sig, hvilket har rystet solide hits af sig som ‘Sorry’ og ‘What Do U Mean’ (i samarbejde med Skrillex) og ‘Lean On’ (med Major Lazer). Denne gang er der dømt lidt mere tilbagelænet hitpotentiale med vuggende dancehallrytmer og kælen croon, men derfor burde den nok kunne skylle ind over et dansegulv eller hundrede alligevel.

Ed Sheeran og Benny Blanco har desuden været med til at skrive nummeret. Lyt med herunder.

Læs også: Halvårets 10 mest markante musikvideoer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af