Apple Music-medarbejdere: Frank Oceans nye album lander inden for de næste døgn

Apple Music-medarbejdere: Frank Oceans nye album lander inden for de næste døgn

Ja, vi har de sidste par uger sultent slugt ethvert tegn fra internetsfæren på, at Frank Oceans nye album skulle være på trapperne, og senest har vi forsøgt at acceptere, at den 13. november muligvis bliver den magiske dato for udgivelsen – men information fra en pålidelig kilde giver nu håbet tilbage om, at udgivelsen er meget tættere på.

Ifølge Apple Music-medarbejdere, der har haft travlt med at give indignerede Frank-fans en forklaring på, hvorfor det nye album ikke landede fredag den 5. august som “lovet” i forbindelse med den temmelig begivenhedsløse værkstedsvideo, udkommer albummet allerede inden for de næste døgn.

Musikmediet Pigeons And Planes har delt screenshots af en chatsamtale med Apple Music fra i fredags, og her bekræfter de, at albummet lander inden for de næste 24-72 timer – det vil sige senest i morgen mandag om aftenen.

1_xxmvsg

 

I samme ombæring får den ansigtsløse Apple Music-medarbejder lovet, at denne information stammer fra ‘the content provider’ – som altså er enten Frank Ocean selv eller hans pladeselskab.

2_thbwjy

At der nu er gået to døgn siden samtalen, uden at albummet er landet, vækker naturligvis lidt skepsis. Men vi krydser alt, hvad krydses kan, for, at vi ikke bliver taget ved næsen endnu en gang, og at ‘Boys Don’t Cry’ rent faktisk ser dagens lys i løbet af de næste døgn.

Læs også: ‘Super Pissed Kids’: Vrede Frank Ocean-fans udgiver diss-album, ‘Boys Do Cry’

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med