‘Super Pissed Kids’: Vrede Frank Ocean-fans udgiver diss-album, ‘Boys Do Cry’

‘Super Pissed Kids’: Vrede Frank Ocean-fans udgiver diss-album, ‘Boys Do Cry’

»What do you think my brain was made for? Is it just to watch a live stream? Of a man who cuts wood«.

Vi er ikke de eneste, der er frustrerede over det ‘manglende’ Frank Ocean-album. Sangerens fans er intense, og nu har internettet så fået sit første Frank Ocean-diss-album – formentligt lavet i en kombination af kærlighed, ironi og vrede.

Reddit-brugeren JJ from Apple har uploadet det 32-numre lange album på Soundcloud, som passende har fået titlen ‘Boys Do Cry’ – for de uindviede en modsætning til Franks ‘Boys Don’t Cry’.

Forskellige ukendte vokalister gæster i løbet af spilletiden – for eksempel rashaonsc på et pianocover af ‘Pink Matter’, som nu hedder ‘Cryboys’. Det er herfra, lyrikken øverst er hentet.

»Diss-track, I know you won’t respond«, lyder det på FrankILY, og mens albummet rent musikalsk er alt andet end stor kunst, viser det utvivlsomt noget om fanskaren, der har det rimelig vildt med at referere til den skudte gorilla Harambe og lave nye versioner af forskellige Frank-tracks som ‘Forrest Gump’ og ‘Frank’s Track’ fra ‘The Life of Pablo’.

Læs også: Et plaster på såret: Se Mø fortolke Frank Oceans ‘Lost’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af