Chicago-rapperen Joey Purp giver sin første koncert i Danmark

Chicago-rapperen Joey Purp giver sin første koncert i Danmark

Joey Purp fra Chicago-slænget SaveMoney, der blandt andre har Chance the Rapper og Vic Mensa i stald, rammer Danmark til efteråret, nærmere bestemt Ideal Bar den 2. november.

Selvom Purp i forhold til de nævnte crew-kammerater stadig står som et forholdsvis ubeskrevet blad, er han allerede i gang med at sikre sig, at det kun forholder sig sådan midlertidigt. Første led i denne mission har været udgivelsen af hans helstøbte og overraskende ’iiiDrops’-mixtape, der for blot to måneder siden formåede at blænde os i sådan en grad, at vi blev nødt til at kvittere med fuld plade og en flot tiendeplads på vores liste over det første halvårs 20 bedste udenlandske album.

Det stærke mixtape, der bestod af 11 vidt forskellige energiudladninger, hvorpå han fremviste sine Chicago-rødder og humørrige livsfortællinger, er ikke til at slippe, og nu får man altså den første danske mulighed for at se ham udfolde albummet i levende live.

Joey Purp (US)
2. november
Vega, Ideal Bar, København
Billetpris: 130 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af