Drake hiver Eminem på scenen i Detroit: »Make some noise for the greatest rapper to ever get on a microphone«

Drake hiver Eminem på scenen i Detroit: »Make some noise for the greatest rapper to ever get on a microphone«

På rygtebørsen har mistankerne om en eventuel beef mellem Eminem og Drake været i høj i kurs. Men efter Drake i nat fik selskab af selveste the real Slim Shady på scenen under sit Summer Sixteen-show i Detroit, må alle onde tunger vist endelig forstumme.

»Make some noise for the greatest rapper to ever get on a microphone«, lød det, da Drizzy præsenterede Eminem, der bogstaveligt talt steg op af scenegulvet. Eminem, der naturligvis var på hjemmebane i gode, gamle Detroit, kvitterede med et: »It’s an honor to share the stage with this man right here«.

Sammen leverede makkerparret en version af 2009-tracket ‘Forever’, der desuden normalt også gæstes af Kanye West og Lil Wayne. Se et par publikumoptagelser af seancen nederst.

Drizzy har stadig femten stop tilbage på sin Summer Sixteen-turné, der hidtil har budt på gæster som Kanye, Rihanna, LeBron James og French Montana. Vi krydser fingre for, der er flere prominente overraskelser på gæstelisten.

Læs også: Se YG’s komiske ‘Why You Always Hatin’?’-video med Drake, Kamaiyah og Ty Dolla Sign

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

SHARED THE STAGE WITH THE GOAT FOR DETROIT. DONE THE HYPE.

Et billede slået op af champagnepapi (@champagnepapi) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af