Hitliste: Mø, Bieber og Major Lazer går direkte ind som nummer to i USA

Hitliste: Mø, Bieber og Major Lazer går direkte ind som nummer to i USA

Tro det eller ej, men ‘Lean On’ nåede aldrig højere end en fjerdeplads på den amerikanske singlehitliste. svært at det at ramme førstepladsen. Spørg bare Lukas Graham, der i et par uger lå lige efter Rihannas ‘Work’ og derfor aldrig nåede toppen af pyramiden, inden ‘One Dance’ tog over.

Men noget kunne tyde på, at Major Lazer og snart kan skåle i et nummer ét-hit: ‘Cold Water’ – samarbejdet mellem Diplo og co., Mø og Justin Bieber – er nemlig gået direkte ind som nummer to på Billboard-listen, kun slået af Sias ‘Cheap Thrills’, der beholder den øverste placering.

Sangen er hermed den højeste Billboard-placering nogensinde for både Mø og Major Lazer, mens Bieber naturligvis er bekendt med pladsen. Og med sådan en kanonstart på eventyret er det bestemt sandsynligt, at ‘Cold Water’ kan overtage førstepladsen, når ‘Cheap Thrills’ begynder at tabe lidt momentum.

I sidste uge kom det også frem, at ‘Cold Water’ ligger nummer et i England. En stor bedrift, men der er nu noget ved den amerikanske Billboard-liste, der gør den til hitlisternes hellige gral. Det bliver spændende næste mandag.

Billboard har annonceret ovenstående nyhed HER, mens selve hitlisten ikke er opdateret i skrivende stund – så man fx kan se, hvordan Lukas Grahams ‘Mama Said’ klarer sig.

Læs også: ‘Cold Water’-bølgen skyller ind: Hør Major Lazer, Justin Bieber og Møs nye single i fuld version

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af