Mew og When Saints Go Machine møder københavnsk symfoniorkester til ’60 Minutes’

Mew og When Saints Go Machine møder københavnsk symfoniorkester til ’60 Minutes’

OBS: Koncerten med Mew blev udsolgt på få timer, så en ekstrakoncert er nu annonceret. Den finder sted samme dag, 9. februar, kl. 18.30. Den oprindelige, nu udsolgte, koncert finder sted kl. 21.00. Billetsalget starter den 18. august kl. 10.00.


Det københavnske symfoniorkester Copenhagen Phil har siden 2011 præsenteret koncertrækken ’60 Minutes’, hvor de har spillet med de klassiske muskler og skabt soniske symbioser med bands og kunstnere fra den rytmiske verden. Nu offentliggøres Mew og When Saints Go Machine som de to første navne for koncerterne i 2017.

Og selv om der endnu er et stykke tid til næste år, kan man godt begynde at glæde sig til februar allerede. Det er nemlig en god mulighed for at bringe noget lys ind i den ellers så mørke måned, når Mew udsætter deres pompøse rockkompositioner for en symfonisk legering den 9. februar i Konservatoriets Koncertsal. Koncerten lover desuden om splinternyt Mew-materiale.

Den 4. februar gælder det When Saints Go Machine, som allerede har flettet fingre med de klassiske instrumenter i deres ellers elektroniske univers, men denne aften bliver der mulighed for at opleve den ægte vare med et 45-mands stort orkester og Nikolaj Vonsilds smukke stemme i front.

60 minutes of When Saints Go Machine
Den 4. februar kl. 21.00
Konservatoriets Koncertsal
Billetpris: 290 kr.

60 minutes of Mew
Den 9. februar kl. 21.00
Konservatoriets Koncertsal
Billetpris: 290 kr.

Billetsalget starter tirsdag den 16. august kl. 10.00

Læs også interview: Bo Madsen et år efter bruddet: »Mew var det har monster, som slugte én med hud og hår«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af