Se Chance the Rappers fantastiske fremførsel af ’Summer Friends’ hos ‘Good Morning America’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af hiphoppens mest funklende stjerner for tiden er unægteligt Chance the Rapper, der med sit stadigt friske mixtape, ’Coloring Book’, imponerede vidt og bredt. På ’Coloring Book’ var der liv, farver og glade dage en masse, men der var også plads til velfortjente, sørgmodige øjeblikke, der satte rammen om den til tider hårde opvækst i Chicago.

Sådan et sørgmodigt øjeblik er den bittersøde perle ’Summer Friends’, der beretter om Chicago-somrenes stigende voldskriminalitet, hvor det, i kraft af sangens hook, ikke var usandsynligt at miste et bekendtskab eller to.

Det følsomme budskab var Chance for nylig inde at levere umådelig stærkt på det amerikanske morgenshow ’Good Morning America’. Med sig havde han sine venner Francis and the Lights på introvokal og keyboard og Peter Cottontale fra The Social Experiment på klaver. Live-versionen skiller sig ud ved mestendels at have et gravitetisk klaverstykke som erstatning for den sagte synth, der bærer albumversionen.

Bemærkelsesværdigt er det, at Chance nok må være en af de få musikere til at optræde på amerikansk morgen-tv uden at have et decideret album i bagagen – men mon ikke det kan tilskrives hans stuerene og sympatiske ånd.

Francis and the Lights fungerer desuden som support på Chances kommende ’Magnificent Coloring’-verdensturné, der også runder Danmark. Francis er dog kun med på de amerikanske datoer, i København er Samm Henshaw og Jay Prince på som opvarmning.

Læs også: Video: Bon Iver, Chance og Francis slår sig sammen på scenen, laver ‘Friends’-dansen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af