Se videoen til Trentemøllers nye single ‘Redefine’ med Marie Fisker på vokal

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tilbage i maj annoncerede Trentemøller sit kommende album ’Fixion’, der med udgivelsesdato den 16. september bliver hans fjerde af slagsen.

Førstesinglen ’River In Me’ havde Savages-forsangeren Jehnny Beth bag mikrofonen, men den nye ‘Redefine’ byder på vokal fra danske Marie Fisker, der efterhånden er fast inventar i producerens liveshows.

De to har efterhånden også et lille studiebagkatalog sammen, da de tidligere har samvirket på Trentemøllers seneste ’Lost’-album og hans lidt ældre album, ’Into the Great Wide Yonder’. Fisker vil gæste på intet mindre end fire af sangene på ‘Fixion’, så vi kan formentlig se frem til album, der fortsætter i samme vokalbærende univers som de to omtalte singler.

I forbindelse med albumfrigivelsen drager Trentemøller endvidere på udenlandsturné med start allerede dagen efter ‘Fixion’ slippes, hvor han vil stås bi af et backingband. Indtil videre er der ikke offentliggjort nogle danske datoer.

Den medfølgende musikvideo er instrueret af Åsa Riton og Andreas Emenius.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af