Trentemøller annoncerer nyt album: Single med Savages-sangerinde ude snart

Trentemøller annoncerer nyt album: Single med Savages-sangerinde ude snart
Foto: Sofie Nørregaard

Trentemøller løfter omsider sløret for sit arbejde, der ellers har ligget hen i det uvisse siden udgivelsen af det stærke album ‘Lost’ fra 2013. Det kommende album, der har fået titlen ‘Fixion’ og er ude til september, bliver Trentemøllers fjerde af slagsen og samler ifølge en pressemeddelelse tråden op fra hans tidligere arbejde, men tilfører samtidig nye nuancer til det dystre og melodiske noir-univers, som omgiver Trentemøllers organiske electronica.

Første single ‘River In Me’ udkommer den. 24 juni med den karismatiske Savages-frontkvinde Jehnny Beth på vokal. Trentemøller mixede Savages’ nyeste album ‘Adore Life’, så relationen er ikke helt ny, men nu vender skuden altså den anden vej med dette vokal-match, som man ikke bør forvente sig så lidt af.

»Hun har en virkelig intens og original stemme, og det var samtidig interessant for mig at tage hende ud af Savages’ univers og ind i mit«, udtaler Trentemøller om samarbejdet.

‘River In Me’ udkommer også fysisk på en 7″ vinyludgivelse, der følges op af en håndfuld eksklusive koncerter med band i september (indtil videre kun i udlandet), inden en større turné affyres i begyndelsen 2017.

Læs interview: Trentemøller bag knapperne hos Savages

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af