Frank Ocean ligger inde med timevis af uudgivet materiale fra ‘Endless’- og ‘Blonde’-indspilningerne

Frank Ocean ligger inde med timevis af uudgivet materiale fra ‘Endless’- og ‘Blonde’-indspilningerne

Det var tilsyneladende ikke for ingenting, det tog Frank Ocean en mindre evighed at sætte sine seneste udgivelser, ‘Endless’ og ‘Blonde’, i verden. Der blev nemlig indspillet mange flere timers musik, end vi har fået at høre.

Således lyder det fra guitarist Billy ‘Spaceman’ Patterson, der kyndigt har taget sig af både den akustiske og elektriske seksstrengede samt guitar-synth på flere numre fra begge album.

»Der er en masse, vi har indspillet, som jeg stadig ikke har hørt. Vi indspillede meget musik«, afslører Spaceman i et nyt interview med Pitchfork.

»Vi var i studiet i lang tid. Vores sessions er ligesom, man… Vi havde 14-timers, 15-, 16-timers sessions. Så der er en hel masse musik, vi endte med at komme omkring… som vi skaber løbende. Så der kunne ske noget, og så ville Frank sige: ‘Åh, det er godt, lad os prøve det her’«.

»Da Frank udgav ‘Endless’, tænkte jeg, det var det. Så det var sådan: ‘OK’. Og så, boom, et par dage senere – ‘Blonde’. ‘Åh, de sange! Dem kan jeg godt huske’«, mindes Billy ‘Spaceman’ Patterson.

Om Frank har i sinde at udgive endnu et album er naturligvis uvist, men måske han uddyber lidt om de mange timers uudgivede materiale, når hans interview med Zane Lowe forhåbentlig snart lander.

Læs også: Creditlisten på Frank Oceans ‘Blonde’ er blevet (delvist) tilgængelig

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af